Obiceiul mămicilor, pericol pentru făt: “Copilul este excitat timp de 105 ore”

O cafea bună nu are grad de comparație, gustul și aroma fiind unele dintre cele mai “dorite” lucruri în special dimineața. Dar cum procedează o gravidă, dacă înainte de sarcină era o mare consumatoare de cafea?

Asta e nenorocirea

"Cafeaua nu este o substanță care să-ți dea energie, cum este zahărul. Dimineața ai nevoie de energie pentru o zi întreagă, când bei ți se pare că ai, însă ea te stoarce de energie. Cea mai mare greșeală este ca dimineața să bei o cafea și atât. E ca și cum ai vrea să pleci până la Ploiești și arunci benzina. Cafeaua da dependență, asta e nenorocirea.

După ce bei o cafea 3-6 ore zbori, apoi ești la pământ. Dacă o mămică bea cafea, copilul timp de 105 ore este excitat. Ficatul merge prost și atât poate. Femeile care beau cafea și stau și la soare trebuie să știe că așa pot apărea malformații genetice la făt. Trei cești de cafea pentru o gravidă pot duce la o greutatea mică a copilului la naștere. Dacă faceți o pauză de trei săptămâni atunci veți vedea cu adevărat diferența" a spus medicul Virgiuliu Stroescu la ProTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel