Oana Radu și răgușeala persistentă. ”Trebuie să aflăm de unde vine chestia asta”

Oana Radu FOTO Facebook @ Oana Radu
Oana Radu a dezvăluit motivul pentru care a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor din Paris.

Oana Radu a povestit că a ajuns pe mâna medicilor din Paris, după ce s-a confruntat cu niște probleme de sănătate și și-a pierdut vocea. Artista a mărturisit că și-a făcut mai multe investigații medicale în România, însă nu i-au găsit nimic. Mai mult decât atât, medicii i-au spus că nu are probleme cu corzile vocale și nici cu gâtul.

”Am venit la Paris la un doctor foarte, foarte bun, care sper să mă ajute să descopăr care este motivul răgușelilor mele pentru că eu nu am nimic la corzile vocale, gâtul meu nu are nimic și cu toate astea eu nu îmi pot folosi vocea. Răgușesc foarte tare, îmi pierd vocea foarte tare și trebuie să aflăm de unde vine chestia asta”, a spus ea pe Instagram.

Oana Radu: ”Nu mai pot”

Oana Radu a declarat că se confruntă cu această problemă de mai bine de patru ani. Deși a încercat să renunțe la alimentele și băuturile care i-au putea afecta și mai rău gâtul, în continuare problema persistă. Vedeta speră să rezolve cât mai repede această problemă, mai ales că îi afectează destul de mult viața profesională. 

”De vreo patru ani durează fenomenul, aveam momente în care mă simțeam super bine, momente în care mă simțeam ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, m-am lăsat și de fumat, dar în perioada aia eram și mai răgușită și în general nu fac chestii care să îmi dăuneze: nu mănânc biscuiți, sărățele și alte chestii care să mă irite, nu beau foarte rece, nu beau foarte acidulat. Sper să vină cu o soluție și să-mi zică ceva, că nu mai pot”, a mai spus ea.

Oana Radu a trecut prin clipe cumplite

Oana Radu a trecut prin momente tensionate în Bruxelles, acolo unde avea de susținut un concert. Artista și soțul ei au plecat din aeroport extrem de obosiți, îndreptându-se spre hotelul unde erau cazați. Însă, înainte să ajungă în cameră, li s-a întâmplat un incident. Ușa liftului în care erau s-a blocat, fapt pentru care cei doi au așteptat să vină ajutoarele.

Citește mai departe pe Spectacola.ro

Gina Pistol, dezvăluiri despre problema sa: Mai suferă cineva de sindromul ăsta? Sunt disperată!

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima dată la începutul anului 2021, iar de atunci, viața lor a fost dedicată mult fiicei lor, Josephine. 

Pentru că micuța a împlinit un an, Gina Pistol s-a reîntors pe platourile de filmare, spre marea bucurie a fanilor ei care i-au simțit lipsa. 

Recent, într-un mesaj de pe rețelele de socializare, Gina Pistol s-a plâns fanilor că are foarte multe lucruri de făcut și este foarte obosită și extenuată, dat fiind faptul că acum se împarte între viața de mamă și iubită și viața profesională. 

Gina Pistol a dezvăluit că are această problemă încă din copilărie, atunci când bunicul ei o punea la treabă și nu o lăsa să stea deloc. Gina Pistol a spus că pur și simplu nu poate să stea și că trebuie să aibă activitate non-stop, lucru pe care nu-l poate controla chiar dacă se simte extenuată. (Citește mai departe AICI)

Vezi și: Monica Anghel, DIETĂ. Cum a slăbit 30 de kilograme în 15 luni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel