Noua mutație a infecției COVID, depistată în Ucraina. Cine este bărbatul

Cel puțin un caz din noua mutație a infecției COVID a fost depistat în Ucraina la un bărbat care muncește în Cehia.

În regiunea Transcarpatia din Ucraina a fost diagnosticat un bărbat care a avut noua tulpină a infecției COVID. Acesta muncește în Cehia și s-a vindecat. Însă, în regiunea amintită ar fi fost raportate mai multe cazuri. 

În Ucraina nu ar exista posibilitatea de a identifica această nouă formă de virus în cadrul unei testări în masă. ”Pacientul meu este unul dintre cazuri. El este face naveta pentru a munci, între Ucraina și Republica Cehă. A avut deja această nouă tulpină identificată de Marea Britanie. Când a venit să verifice această, Ucraina nu a putut identifica cu exactitate de ce suferă, însă persoanele asigurate în țările UE pot confirma virusul mutant. Astfel, eu am reuşit să confirm că există deja cazuri de infecție cu noua tulpină a virusului în regiunea Transcarpatia”,  a explicat medicul Viktor Petrov, conform B1TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel