Noua directoarea de îngrijiri a Spitalului Județean Neamț, înjunghiată mortal în propriul cabinet

Poliția anchetează cazul de la Spitalul Județean Piatra Neamț. Foto: ziarpiatraneamt.ro
Poliția anchetează cazul de la Spitalul Județean Piatra Neamț. Foto: ziarpiatraneamt.ro
Anchetatorii la SPitalul  Județean Neamț. Foto: ziarpiatraneamt.ro
Anchetatorii la SPitalul Județean Neamț. Foto: ziarpiatraneamt.ro
  • Poliția anchetează cazul de la Spitalul Județean Piatra Neamț. Foto: ziarpiatraneamt.ro
  • Anchetatorii la SPitalul  Județean Neamț. Foto: ziarpiatraneamt.ro
Noua directoare de îngrijiri medicale a Spitalului Județean Neamț, care abia câștigase postul prin concurs, ar fi fost înjunghiată mortal în propriul cabinet din spital de către soțul cu care era în divorț, susține presa locală.

Noua directoare de îngrijiri a Spitalului Județean de Urgență Piatra - Neamț, asistenta Anca Patriche, ar fi fost înjunghiată mortal, vineri după-amiază, în cabinetul ei de la etajul II al spitalului, de către soțul cu care era în proces de divorț, notează www.ziarpiatraneamt.ro.

Femeia care avea 49 de ani, nu a mai putut fi salvată pentru că, din informațiile obținute de jurnaliștii nemțeni, criminalul a înjunghiat-o apoi a așteptat ca aceasta să piardă tot sângele, abia apoi ar fi părăsit cabinetul. Crima s-ar fi produs pe fondul geloziei și a unui conflict mai vechi între cei doi, generat de procesul de divorț în care se aflau.

Suspectul, care era angajat ca agent de pază la o firmă din Piatra - Neamț, a venit în spital înarmat cu un cuțit și a rănit mortal femeia în zona feței, gâtului și a spatelui.

Potrivit reprezentanților IPJ Neamț, citați de Agerpres, suspectul a fost prins imediat și predat polițiștilor, iar un procuror criminalist a început audierea acestuia, urmând să dispună măsura reținerii pentru 24 de ore.

Victima avea 49 de ani și obținuse, prin concurs, postul de director de îngrijiri medicale la începutul acestei săptămâni, anunțul oficial fiind făcut ieri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel