Nou secretar de stat la Ministerul Sănătății: Cine este Ioana Mihăilă, care îl înlocuiește pe Ciprian Bogdan

Dr Ioana Mihăilă. Foto: Facebook
Primul ministru a semnat deciziile de numire pentru Ioana Mihăilă ca secretar de stat în Ministerul Sănătății și de revocare din această funcție a lui Ciprian Bogdan. Iată cine sunt aceștia: 

Ioana Mihăilă, nou secretar de stat la Ministerul Sănătății pentru care premierul Florin Cîțu tocmai a semnat decizia de numire, este medic primar endocrinolog, absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca. În timpul facultății a lucrat și în programul „Work and Travel” în SUA.

Din 2011 deține, împreună cu soul ei, o clinică medicală în Oradea. În 2018 s-a înscris în Platforma România 100, unde a coordonat proiectul ”Caravana Medicală” și, în urmă cu un an, a devenit președintele Filialei Județene USR PLUS Bihor. DE altfel, a fost și candidat al acestei formațiuni politice la Primăria Municipiului Oradea. 

Ea îl înlocuiește pe Ciprian Bogdan, medic și el, care a fost revocat de premierul Florin Cîțu. Ioana Mihăilă este al doilea membru al USR care înlocuiește un membru al PNL la Ministerul Sănătății, după ce Monica Althamer a fost numită în locul chirurgului  Horațiu  Moldovan. 

Ciprian Bogdan era secretar de stat în Ministerul Sănătății din noiembrie anul trecut, el fiind vicepreședinte al organizației PNL Timiș, fost manager al două spitale din Timișoara, colaborator apropiat al lui Cristian Bușoi (cu care a fost coleg de facultate) la CNAS și la Parlamentul European, după cum DC Medical anunța la momentul numirii (link direct AICI)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel