Nou scandal la Spitalul din Corabia: Ortoped acuzat că a pus ghipsul peste tricou unei fetițe de 4 ani

Copila cu bandajul pus peste tricou. Foto: Antena3
Al treilea scandal din ultimele două săptămâni la Spitalul din Corabia. De data aceasta un medic ortoped a fost amendat pentru că a pus în gips mâna unei fetițe, peste tricou.

La Spitalul din Corabia, după ce în urmă cu două săptămâni un bătrân a fost lăsat să stea, pe jos, ore în șir, iar recent o bătrânică a murit cu zile în fața spitalului așteptând o scrisoare medicală, de data aceasta părinții unei fetițe de doar 4 ani acuză un medic ortoped că nu ar fi știut să pună corect un bandaj, după ce copila și-a fracturat mâna.

Tatăl fetiței a postat pe o rețea de socializare o fotografie cu copila acuzându-l pe medicul ortoped că a pus bandajul peste tricoul cu care era îmbrăcată și că a ignorat faptul că micuța avea dureri.

Conform Antena3, managerul spitalului a declarat că bandajul era pus provizoriu, iar ortopedul l-a pus peste bluza fetiței intenționat, ca să-i protejeze pielea de o eventuală erupție. 

DSP Olt, însă, a efectuat un control la Spitalul din Corabia și a aplicat o amendă contravențională în valoare de 4.000 de lei în cazul ortopedului, dar și în cazul femeii căreia nu i s-a dat la timp scrisoarea medicală și a decedat așteptând. 

Copila a fost dusă la Spitalul din Slatina unde i s-a pus un alt bandaj care, conform părinților, nu o deranjează și îi ține mâna imobilizată corespunzător.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel