Nicușor Dan a avut COVID-19. Bugetul Capitalei, ilegal!
31 mai, 10:08

Nicușor Dan. Foto: Facebook
Bugetul Capitalei este ilegal și, de asemenea, toate documentele semnate în perioada în care Nicușor Dan a fost în carantină, după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2 și a făcut COVID-19. Și asta pentru că nu și-a desemnat cei doi viceprimari care ar fi trebuit să-i preia atribuțiile.

În perioada în care Nicușor Dan se afla în carantină pentru că avea COVID-19, și-a predat atribuțiile de primar general, city managerului. 

Prefectura Municipiului București i-a anunțat însă pe cei din Primăria Capitalei că acesta este un lucru ilegal și neconform cu legislația în vigoare, notează Atena3

Și asta pentru că, în momentul în care primarul general și-a preluat mandatul, trebuia să stabilească cine sunt cei doi viceprimari ai săi, a căror menire este și aceea de a prelua atribuțiile primarului atunci când acesta este plecat, în concendiu de odihnă sau medical. 

Cum acest lucru nu s-a întâmplat, toate deciziile semnate de city manager în perioada în care Nicușor dan a fost în carantină din cauza COVID-19 au devenit oficial nule. 

G Ad:

Printre altele, precizeaă Antena 3, este vorba despre bugetul Capitalei.

Ştiri Recomandate

Legătura dintre somn și imunitate: câteva metode de a-ți face somnul mai odihnitor
OMS: Varianta Delta este acum dominantă în Europa
Primul bebeluş infectat cu tulpina Delta, în România
Aloe vera. Cum să îngrijești corect această plantă
10 dureri misterioase pe care nu trebuie să le ignori niciodată
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri