Nicoleta Luciu, ingredientul care a ajutat-o să slăbească 30 de KG în nici DOUĂ luni. La ce alimente a renunțat: Cică îmbătrânești de la ele. Eu vreau să fiu veșnic tânără

Nicoleta Luciu - Foto: iUmor
Nicoleta Luciu a dezvăluit cum a slăbit 30 de kilograme în mai puțin de două luni. Care este ingredientul care a ajutat-o.

Nicoleta Luciu a dispărut complet de pe micile ecrane de ceva timp, însă aceasta și-a ținut în continuare fanii conectați la viața sa privată, prin intermediul rețelelor de socializare. În acest fel, internauții au putut observa, de-a lungul timpului, faptul că vedeta nu s-a schimbat aproape deloc în decursul acestor ani, ba chiar a întinerit.

Ajunsă la vârsta de 42 de ani, Nicoleta Luciu se poate mândri cu o siluetă impecabilă, dar și cu un ten ce se ține departe de riduri. În acest sens, actrița le-a dezvăluit tuturor care este secretul prin care reușește să se mențină în formă. Aceasta are o dietă extrem de strictă, cu ajutorul căreia a reușit să dea jos 30 de kilograme, în mai puțin de două luni. 

''Am un baton pe care trebuie să-l împart în trei, o gură la șase ore. Am mâncat două banane azi. Eu nu mânânc decât să pot să merg pe stradă. Eu vreau să fiu veșnic tânără, de câțiva ani nu mai mănânc carne, nu mai mănânc lactate, cafeină, proteină, am trecut pe vegetal.

Cică îmbătrânești de la ele. Până la 20 de ani mâncam orice voiam și nu se punea un gram pe mine, aveam 48 de kilograme la un moment dat, la 1,76 m, iar brusc după am pus. Ca să slăbesc 30 de kilograme în 6 săptămâni am băut numai ceai, compot și supă de pui'', a declarat Nicoleta Luciu la iUmor.

Psihiatru, mesaj DUR pentru părinți: Dați naștere unei generații de monștri! Trăim în epoca copiilor desfrânați și needucați. Așteptările lor sunt prea mari și viața e prea dură

Care este secretul din spatele tenului Nicoletei Luciu

Pentru a avea un ten fără riduri și fără imperfecțiuni, vedeta apelează contant la diferite trucuri, care nu sunt realizate neapărat în saloanele de cosmetică. Aceasta le-a sugerat, așadar, fanilor săi o mască, pe care o pot realiza chiar în propria bucătărie. 

''Dacă nu ai timp să mergi la salon, în timp ce gătești pui repede mâna pe frigider și iei de acolo un iaurt sau o smântână, adaugi puțină zeamă de lămâie, după care pui totul pe față și lași totul jumătate de oră'', a declarat Nicoleta Luciu pe rețelele de socializare, citează Spectacola.ro.

În ce constă dieta pe care a ținut-o Nicoleta Luciu

 

Ei bine, dieta Nicoletei Luciu constă în consumul de supă de pui și compot de mere, însă este drastică, astfel că se recomandă doar celor fără probleme de sănătate.

Condiția este să nu fie amestecate carnea cu carbohidrații, iar lactatele trebuie să facă parte din alimentație. Dar, pentru o mai mare siguranță, este recomandat să se consulte mediul înainte de a urma acest regim.

Se consumă cinci mese zilnic:

- supă de pui (100 g carne slabă de pui, 300 g legume)

- 7 mere (consumate sub formă de compot)

- 2 batoane fitness

- în partea a două a dietei, când se pot introduce treptat în alimentație și alte alimente, se pot consuma 500 g iaurt + fulgi de grâu germinat, salate și carne la grătar (de exemplu, peşte).

Compotul se face fără zahăr şi se bea câte o cană mare la micul dejun, pe stomacul gol. Se poate consumă și ca gustare.

Supa de pui trebuie să conţină carne slabă, multe legume, cu condiția ca ingredientele să nu conțină amidon. În dieta Nicoletei Luciu sunt interzise orezul, cartofii, fideaua și pastele.

De asemenea, nu se adaugă sare. Această supă se consumă la prânz, dar și în restul zilei de câte ori este cazul, pentru a potoli foamea.

Dacă ești plecată de acasă și nu poți mânca această supă, poţi alege cel mult două batoane dietetice pe zi.

Nu se consumă, sub nicio formă: zahăr, pâine albă sau neagră (este acceptată doar pâinea din cereale integrale ori din făină de grâu), sare, dulciuri, mâncăruri cu un număr ridicat de calorii.

Se face mișcare, pentru o mai bună funcționare a metabolismului.

A crezut că are hemoroizi, dar era cancer colorectal în stadiul IV. Pacient, lecție pentru toți: Aveam metastaze în plămâni. Întotdeauna voi avea cancer, dar trăiesc viața la maxim

Nu contează ora la care se ia ultima masă, însă trebuie să aibă loc cu trei ore înainte de somn, potrivit gandul.ro

Nicoleta Luciu, diagnosticată cu o boală rară. Tratamentul costă peste 1000 de euro pe lună: Se depistează la analizele de sânge

 

Dar chiar și așa, Luciu este destul de activă pe rețelele de socializare, unde recent a dezvăluit că a fost diagnosticată cu alopecie, o boală ce afectează atât femeile, cât și bărbații, și care se manifestă prin căderea părului, iar în unele cazuri există riscul ca acesta să nu mai crească deloc.

"Nu am mai avut așa păr lung și frumos de zece ani. Este rezistent și are luciu. Ultima ședință. Părul și-a dublat volumul după opt luni de tratament. O dată pe săptămână, timp de 40 de minute.", a scris Nicoleta Luciu, pe rețelele de socializare.

Ce este alopecia? 

"Există mai multe tipuri de alopecie, care  cel mai des apar datorită deficitului nutrițional. Se fac niște analize de sânge, pentru a depista dacă pacientul respectiv este subnutrit, dacă ține o dietă sau dacă are un deficit de vitamine și proteine.

Bolile tiroidiene sunt o altă categorie de afecțiuni, care pot duce la căderea părului. Mai sunt anumite afecțiuni care pot duce la agravarea sau declanșarea căderii părului și, anume, dermatita seboreică, afecțiuni endocrinologice. Căderea părului mai poate fi dată și de cancere, de chimioterapie, de anumite medicamente. Poate să fi alopecie în plăci sau mai putem vorbi și de alopecie dată de sifilis.", a explicat Dr. Pavelina Andrei, pentru Spectacola.

Ce spune vedeta, despre revenirea în televiziune

Chiar dacă de ceva timp nu a mai apărut pe micile ecrane, ba chiar s-a mutat și din Capitală, spre binele copiilor săi, Nicoleta Luciu și-a exprimat dorința, în repetate rânduri, de a reveni pe micile ecrane. Aceasta a filmat deja câteva proiecte, însă, spune ea, își dorește propria emisiune pe care să o prezinte. Nicoleta Luciu așteaptă acum oferte, de la diferite posturi TV. 

"Am filmat trei emisiuni pentru Antena 1. Nu m-am mutat în București. Stau tot în Miercurea – Ciuc. Am făcut naveta când veneam să filmez. Îmi doresc să revin în televiziune, dar momentan sunt toate locurile ocupate.

Vreau un proiect în care să am o emisiune o dată pe săptămână. Nu mai mult! Nu îmi doresc să fie în fiecare zi, pentru că nu pot. O dată pe săptămână este suficient! Pe mine mă mulțumește. Acum, eu una, aștept oferte. Sunt deschisă la propuneri!", a declarat Nicoleta Luciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel