Nelu Ploieșteanu, în continuare în stare gravă: medicii, rezervați

FOTO Facebook
Nelu Ploieşteanu se află în continuare în stare gravă, iar medicii sunt rezervați în ce privește șansele lui de supraviețuire.

Celebrul lăutar, Nelu Ploieșteanu, este în continuare în stare gravă în spital, iar medicii spun că sunt rezervați în ce privește șansele lui de supraviețuire. De altfel, chiar un văr al artistului a declarat că numai o minune în mai poate salva.

Nelu Ploieşteanu s-a infectat cu coronavirus şi a fost internat de urgenţă săptămâna trecută în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă Floreasca. 

Starea lui Nelu Ploieşteanu s-a agravat după ce a plecat pe proprie răspundere din spital. El se află acum internat la Institutul „Matei Balș”.

Bărbatul de 70 de ani luptă pentru viaţă, iar medicii sunt rezervaţi în ce priveşte starea lui. Nelu Ploieşteanu este intubat, având saturaţia de oxigen în sânge de doar 50% și plămânii sunt afectaţi în proporţie de 70%. 

În plus, artistul Nelu Ploieşteanu se luptă cu o pneumonie de opt ani, notează Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel