Ne protejează vaccinul de noile tulpini COVID? Dr Streinu-Cercel: trebuie să ne grăbim să vaccinăm tot ce se poate

Doze de vaccin
Medicul Adrian Streinu-Cercel a făcut declarații duminică, 17 ianuarie, legat de vaccinul împotriva infecției COVID și noile tulpini de virus apărute.    

Specialistul în boli infecțioase Adrian Streinu-Cercel a afirmat duminică, 17 ianuarie, că vaccinul împotriva infecției COVID-19 protejează de noile tulpini ale virusului care sunt în circulație în acest moment. Acesta a mai amintit că la anul lucrurile vor sta cu totul diferit.

”Acest vaccin pe care noi l-am făcut este un vaccin care ne protejează pentru toate tulpinile care sunt în circulație în acest moment. Ce va fi peste un an, nu știm. De-aia trebuie să ne grăbim ca în cursul acestui an, 2021, să vaccinăm tot ce se poate vaccina și într-un pas alert în așa fel încât să imunizăm cât mai multă populație și să încercăm să scoatem virusul din circulație”, a declarat medicul Streinu-Cercel, jurnaliștilor, la o oră după ce s-a imunizat cu a doua doză.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel