Monica Anghel are COVID. Mesajul vedetei, vaccinată cu ambele doze de vaccin
23 sep, 20:54

Monica Anghel  FOTO: Facebook
Monica Anghel s-a îmbolnăvit de infecția COVID. Artista a transmis un mesaj fanilor prin intermediul rețelelor de socializare.

Monica Anghel a anunțat pe rețelele sociale că s-a îmbolnăvit de COVID. Și-a îndemnat fanii să aibă grijă de ei. Mesajul era însoțit și de o fotografie cu vedeta.

”Sunt vaccinată cu ambele doze și cu toate acestea tot am făcut covid ........ aveți grijă de voi”, notează Monica Anghel.

Duminică, 19 septembrie, în spațiul public au apărut informații despre alte trei personalități publice care se confruntă cu probleme de sănătate. Este vorba de cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu, Viorica de la Clejani și mediul Sorin Oprescu. În aceeași zi, Loredana a postat pe rețelele sociale o imagine cu ea în interiorul unui ambulanțe. Ulterior a declarat presei că a avut o perioadă încărcată și corpul i-a cedat.

Viorica de la Clejani nu a fost vaccinată anti-COVID. ”Dacă sunt obligată să mă vaccinez, mă vaccinez. Dar dacă a durat 18 ani să faci un vaccin pentru hepatită, asta e o gripă. Nu se mai numește gripa aia veche este COVID-19. Eu nu cred în așa ceva. Te îmbraci bine, nu răcești”, a declarat Viorica de la Clejani, în urmă cu câteva luni la Antena Stars. 

G Ad:

Ştiri Recomandate

Radioterapia activează gene care vindecă inima
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri