Momentele cumplite prin care Răzvan Fodor a trecut din cauza astmului: de 6-7 ori am ajuns la spital

Răzvan Fodor. Foto: Facebook / arhiva personală
Prezentatorul TV Răzvan Fodor spune că astmul l-a făcut să treacă prin momente teribile.

Răzvan Fodor a povestit, în podcastul lui Mihai Morar, că suferă de astm de mai mulți ani. Prezentatorul TV a trecut prin momente cumplite din cauza acestei afecțiuni. Acesta a povestit că s-a panicat de câteva ori foarte rău pentru că nu putea respira. Din fericire, Răzvan Fodor a fost ajutat la timp de către medici, însă momentele  trăite în acel moment când nu putea respira l-au traumatizat.

„Eu de 6-7 ori am ajuns la spital, în criză foarte nasoală. Cel mai jos am avut 68-70 saturația. Numai că la asmatici trece cu hidrocortizon și cu adrenalină, intravenos. Panica, frica, suferința pe care le trăiești că nu poți să respiri, astea trebuie transmise. Am ieșit odată din bar, panicat, am luat-o ușor la fugă spre spitalul Floreasca, deși nu se face treaba asta ca asmatic. Am ajuns în 30 de secunde, am intrat acolo și nu mai puteam să pronunț nimic. M-au pus direct pe pat, mi-au spart venele…' a povestit Răzvan Fodor.

Răzvan Fodor a povestit că a avut momente când s-a simțit extrem de rău, încât a crezut că o să moară. Și mai spune că a avut foarte mare grijă ca să nu se infecteze cu COVID.

„Aștept să mă vaccinez, pentru că sunt în categorie de risc, am astm. Cu astm alergic n-ai voie să iei COVID niciodată. Nu am ieșit luni de zile din casă. Și repetițiile la cadru de la Adela le facem cu masca pe față', spunea Răzvan Fodor, în emisiunea „Xtra Night Show', la începutul anului trecut.

Mai multe puteți citi pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

indulcitori artificiali - FOTO: Freepik@italo2
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel