Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, vizită în județul Dolj: va participa la activități de vaccinare

Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății
Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, va efectua în perioada 11 - 12 iunie a.c., o vizită în județul Dolj, în cadrul căreia va participa la activități de vaccinare

Ministrul Sănătății va participa, în cadrul vizitei în județul Dolj, la activități de vaccinare inclusiv în mediul rural și va avea, printre altele, și întâlniri cu reprezentanți ai Universității de Medicină și Farmacie din Craiova, cu manageri de spitale, cu medici de familie, precum și cu reprezentanți ai direcției de sănătate publică și ai serviciului de ambulanță județean.

Astăzi, între orele 15.00 și 15.30, va vizita Centrul de vaccinare de la sala Polivalentă Craiova, unde va face declarații de presă. De asemenea, va avea întâlniri cu reprezentanți ai Universității de Medicină și Farmacie din Craiova, cu manageri de spitale, cu medici de familie, cu reprezentanți ai direcțiilor de sănătate publică și ai serviciului de ambulanță județean, precum și cu reprezentanți ai Instituției Prefectului Dolj.

Mâine, ministrul Sănătății va participa la activitatea de vaccinare de la Ișalnița, între orele 11.30 și 12.45. De asemenea, va face declarații de presă și vor avea loc întâlniri cu asistenții medicali comunitari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel