Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, declarații de presă la Oșorhei, județul Bihor: „asta este marea noastră provocare”

Ioana Mihăilă, delcarații de presă la Oșorhei, Bihor
Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a participat la campania de vaccinare de la Oșorhei, județul Bihor, unde a făcut declarații de presă. 

Ministrul Sănătății a participat la campania de vaccinare de la Oșorhei, la cabinetul medicului de familie Marius Farcaș. Ioana Mihăilă a făcut declarații de presă la ieșirea din cabinet.  

Iată ce a răspuns ea, întrebată în cât timp se va atinge masa de oameni dispuși să se vaccineze:

„Cred că asta este provocarea pe care o avem acum, tocmai disponibilitatea oamenilor de a se vaccina. În acest moment livrările de vaccin sunt unele confortabile, nu mai avem o problemă cu dozele de vaccin, nu mai avem o problemă cu numărul fluxurilor și numărul centrelor de vaccinare, totul este acum despre disponibilitate.

Sper că, colaborând, medici de familie, autorități, presă, să reușim să transferăm această încredere pe care noi o avem în vaccin și la nivelul populației și să avem cât mai mulți doritori. Sper că în vara asta să avem un procent destul de mare al populației care este vaccinată.”

Mai multe detalii găsiți în materialul video atașat

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel