Ministrul Sănătății, întrebări incomode din partea jurnaliștilor: Nu considerați că e jignitor?

Vlad Voiculescu
Jurnaliștii au pus întrebări incomode în cadrul conferinței de presă organizată de ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

Ministrul sănătății, Vlad Voiculescu, a fost întrebat de jurnaliști în cadrul unei conferințe de presă pe care a susținut-o la Ministeru Sănătății în această seară, de ce și-a schimbat poza de profil  de la contul său de Facebook, chiar în ziua în care au murit cinci oameni în incendiul de la Matei Balș. Ministrul a fost acuzat că „și-a făcut campanie de imagine” prin acest gest.
„Nu considerați jignitor gestul dumneavoastră de ieri față de pacienții de rudele pacienților, că în ziua  în care au murit cinci oameni – șase, cu cea de astăzi, dumneavoastră să vă schimbați poza la profilul de Facebook, de două ori, ca să arătați mai bine?”, a fost întrebarea jurnalistului.
Iată ce a răspuns ministrul:
„Nu. Am schimbat poza de profil de la contul meu personal de Facebook pentru că era legată de ONG-ul în care am activat ca voluntar și pentru că am pus un mesaj care putea fi interpretat ca mesaj politic. M-am gândit să nu asociez lucrurile.”.

De asemenea, în cadrul aceleiași conferințe, el a fost întrebat ce a vrut să zică atunci când a folosit cuvântul „hilar”, referindu-se la tragedia de la „Matei Balș”
„Ați spus că ne-am confruntat cu o situație hilară. E declarația dvs. imediat după tragedie. La ce v-ați referit”, a fost întrebarea pus de jurnalist. 
”E un cuvânt prost ales și îmi cer scuze pentru el. Este mai degrabă tragic ce s-a întâmplat”, a răspuns ministrul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel