Ministrul Sănătății, DECLARAȚIE surprinzătoare despre rata de infectare din București: nu cred că e sub 3 la mie în realitate
21 ian, 20:11
Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu a declarat că nu crede că la ora actuală, în București, că rata de infectare este sub 3 la mia de locuitori.
Vlad Voiculescu

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a afirmat că nu crede că rata infectărilor în București este mai mică de 3 la mia de locuitori. Cifrele au fost furnizate de Grupul de Comunicare Strategică. Acesta plasa Bucureștiul în zona galbenă cu o incidență cumulată a cazurilor la 14 zile la mia de locuitori de 2,69.

”E ridicol de puțin, știm că este răspândit. Nu cred că este sub 3 la mie în acest moment, în realitate”, a declarat Vlad Voiculescu, potrivit Antena 3. 

Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei, anunța ieri, 20 ianuarie, pe Facebook, că a scăzut numărul de infectări din Capitală - sub 3 la mia de locuitori - și că situația va fi monitorizată în următoarele 48 de ore, dar și că ar exista posibilitatea relaxării unor măsuri.


Ştiri Recomandate

INCENDIU la Spitalul de psihiatrie din Craiova! 18 pacienți și 5 cadre medicale, evacuate!
Se pregătește un lockdown? DECLARAȚIA lui Raed Arafat
TOBRAMYCINUM + DEXAMETAZONUM - prospect


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri