Ministrul Anisie: Învățământ online numai pentru copiii cu adeverință de la medic!
08 sep 2020, 23:53

Online
Părinții care cer învățământ exclusiv online trebuie să aducă adeverință de la medic care să arate că pruncul lor nu poate merge la școală din motive medicale a declarat Monica Anisie, ministrul Educației. 

Monica Anisie, ministrul Educației, a explicat că părinții care nu vor să își trimită copiii la școală și cer ca aceștia să învețe doar online vor trebui să prezinte o adeverință de la medic, unității de învățământ. Ministrul spune că un elev poate învăța doar online numai dacă există motive medicale.

„Părintele poate să ia această decizie, să își continue educația în sistem online, să învețe de acasă, în anumite situații: dacă prezintă copilul vreo boală care s-ar putea agrava prin faptul că va veni la școală și ar putea să ia virusul, fie în momentul în care în familie avem cazuri de persoane care ar putea fi supuse unei îmbolnăviri accentuate de virus, de aceea am prevăzut să prezinte părintele o adeverință pe care să o predea școlii. (...) Ministerul Sănătății a considerat că este important să știm acest lucru și de aceea a fost stipulat în ordinul comun acest lucru”, a declarat Monica Anisie, la Digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?