Ministerul Sănătății cere CNAS să facă verificări ale decontărilor făcute de Spitalul Județean Ilfov

Documente
Ministerul Sănătății a cerut conducerii Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS) demararea, de urgență, a unei verificări a tuturor decontărilor făcute către Spitalul Clinic Județean de Urgență Ilfov.

După ce polițiștii și procurorii au efectuat, miercuri, o percheziţie la Spitalul Județean Ilfov, într-un dosar privind fraudă informatică, delapidare și fals intelectual, Ministerul Sănătății cere CNAS să verifice toate deconturile care au fost făcute pentru servicii medicale și medicaente către această unitate sanitară.

„Este regretabil că astfel de practici încă se mai întâlnesc în sistemul medical din România. Ca ministru sunt indignat și anunț toleranță zero față de acest fenomen. Așteptăm ca procurorii să-și spună cuvântul, iar după aceea, noi, împreună cu noua echipă de la Casă, vom acționa în consecință. Până atunci vom gândi un plan de acțiune pentru a preveni astfel de situații", a declarat ministrul Sănătății, Victor Costache, într-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel