Ministerul Sănătății a transmis cererea de finanțare pentru Spitalul Regional Craiova

Spitalul regional Craiova  FOTO: imagine din proiect
Ministerul Sănătății a transmis Autorității de Management pentru Programul Operațional Regional, cererea de finanțare pentru Spitalul Regional de Urgență Craiova".

Spitalul regional Craiova. "Spitalele regionale reprezintă un proiect de țară pe care l-am preluat, îl continuăm, vrem să îl urgentăm și să ne asigurăm că se va finaliza. Susținem respectarea calendarului depunerii cererilor de finanțare, pentru a semna cât mai curând posibil contractele de finanțare cu AMPOR și asigurarea sprijinului Comisiei Europeane pentru realizarea acestor proiecte majore", a declarat Victor Costache, Ministrul Sănătății, într-un comunicat.

Spitalul Regional de Urgență Iași este proiectul cel mai avansat, pentru care s-a finalizat etapa de evaluare și s-a trecut în faza de contractare. În paralel, Ministerul Sănătății a demarat procedura de achiziție publică pentru achiziția de servicii de proiectare pentru elaborarea proiectului tehnic. Cei interesați putând depune ofertele până pe 31 ianuarie 2020. Săptămâna viitoare, instituția va demara demersurile pentru inițierea procedurii de atribuire pentru contractul de proiectare al Spitalului Regional Craiova, respectând aceeași pași ca și pentru unitatea din Iași.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel