Mihăilă: Centrele de vaccinare anti-COVID, deschise în prima și a doua zi de Paște

Vaccinare COVID-19. Foto: Pixabay
Centrele de vaccinare anti-COVID vor fi deschise atât în prima, cât și în cea de-a doua zi de Paște, a anunțat ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă. 

„Conform informațiilor primite de la Comitetul național de coordonare a activităților privind imunizarea împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV), centrele de vaccinare vor fi deschise atât în prima zi de Paște, cât și în a doua zi de Paște”, a declarat ministrul Ioana Mihăilă, într-o conferință de presă.

Ea a subliniat importanța respectării regulilor de protecție sanitară impuse pentru limitarea răspândirii SARS-CoV-2.

„Având în vedere că suntem în Săptămâna Mare, săptămână care are implicații profunde în special pentru creștinii ortodocși, iar în weekend este Paștele ortodox fac un apel la responsabilitate: pe de o parte, să încercăm să ne protejăm cât de mult posibil, iar, pe de altă parte, dacă avem programare la vaccinare, să o respectăm. (...) Vă doresc un Paște luminat și multă sănătate!”, a transmis ministrul Sănătății.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel