Mesajul lui Nea Mărin, după ce s-a vindecat de COVID-19: Nu doresc să mai ajung la spital în viața mea!

FOTO Facebook
Nea Mărin (Marin Barbu) a povestit, duminică, 21 martie, experiența sa cu boala COVID-19 și recuperarea la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș.

"În septembrie eram la filmări. Am luat un shot, am dat fuga să mă testez. M-am testat la Matei Balș, cu soția. Amândoi ne-am internat. Că stăm o zi, că stăm două. Am stat șase. Am urmat tratamentul administrat pe atunci. După ce am ieșit din spital, ne-au zis să ne izolăm încă 4-6 zile. Ne-am dus la niște prieteni care au o pensiune și ne-au pus-o la dispoziție, la Predeluț. Încă 10 zile.

Cum am ajuns acolo și am dat de aerul acela tare și curat am simțit că obosim amândoi. Am urcat prima dată, amândoi, vreo sută de metri mai sus de pensiune. Apoi 200 de metri, apoi 300. Și uite-așa, în 10 zile ne-am refăcut (…)

Am luat frică, mă feresc ca ăla de tămâie. M-am testat de câteva ori și am constatat că am anticorpi. Însă nu las garda jos. Tot cu masca, pentru că nu doresc să mai ajung la spital în viața mea (…)", a precizat vedeta. 

Nea Mărin spune că, deși își dorește să se vaccineze cât mai repede, trebuie să aștepte, pentru că nu se încadrează în categoria de risc.

"Nu mă încadrez. Am 63 de ani, stau la rând, în câteva săptămâni cred că îmi vine rândul. Le doresc tuturor să nu treacă prin spaima prin care am trecut eu.

Să se gândească la faptul că o să trăim cu el (cu virusul) de acum încolo, iar Dumnezeu să aibă grijă de toată lumea.", a declarat Nea Mărin într-o emisiune TV. 

Citește și Lora, reacție adversă la rapel: ce simptome severe a avut

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție
Sirop de tuse, contaminat. OMS, avertizare globală

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel