Meghan Markle, despre cea mai mare frică a ei: Zilele sunt lungi, dar anii sunt scurți. Prioritatea mea este să fiu mamă

Meghan Markle - Foto: Reuters/Mike Segar
Meghan Markle a făcut dezvăluiri despre viața ei de familie și despre frica cea mai mare pe care o are în ceea ce-i privește pe copii.

"Prioritatea mea este să fiu mamă": Meghan Markle se destăinuie despre viața ei de familie

Cuplul regal a găzduit primul eveniment Archewell, "The Archewell Foundation Parents' Summit: Mental Wellness in a Digital Age", eveniment  menit să evidențieze familiile care pledează pentru spații online mai sigure pentru copiii și adolescenții lor.

De Ziua Mondială a Sănătății Mintale, Prințul Harry și Meghan Markle au fost prezenți la o școală din New York, o școală inovatoare înființată în 2019 care oferă elevilor o alternativă la calea universitară.

Meghan Markle consideră că maternitatea este "cel mai important lucru din viața ei". 

Vorbind la un eveniment pentru fundația lor, Archewell din New York, ea a spus că: "a fi mamă este cel mai important lucru din viața mea".

Meghan Markle, care este mama lui Archie, în vârstă de patru ani, și a lui Lilibet, în vârstă de doi ani, împreună cu Prințul Harry, a recunoscut că maternitatea este prioritatea ei numărul unu.

În ciuda acestui fapt, Meghan Markle a spus că este îngrijorată de impactul potențial dăunător al rețelelor de socializare asupra vieții tinerilor și a explicat că:

"Se spune că, în calitate de părinte, zilele sunt lungi, dar anii sunt scurți, așa că sunt îngrijorată de acest lucru, dar sunt, de asemenea, foarte plină de speranță și entuziasmată de progresele pe care le-am făcut în ultimul an, permițându-le acestor părinți incredibili, acestor supraviețuitori ai acestor experiențe, să își împărtășească poveștile și, cu cât putem aduna mai multe informații, cu atât mai mult putem mișca un pic acul.

Toată lumea este afectată de lumea online și de rețelele sociale. Cu toții ne dorim să ne simțim în siguranță. Sunt convinsă că, cu mai multă ascultare, conștientizare și vizibilitate a ceea ce se întâmplă cu adevărat, putem face schimbări semnificative împreună", a declarat ea, conform Reuters.

"Toată lumea are propria poveste"

"Toată lumea are propria poveste, un motiv pentru care se află aici, viața ta va fi în continuare plină de complicații și provocări. Iar dacă unul dintre voi începe să tacă, nu apare, trebuie să aflați de ce", a spus Harry, încurajând un grup de studenți să se bazeze unii pe alții. "Și nu uitați să vă distrați! Trebuie să fie distractiv", a mai spus el.

Între timp, Meghan a lăudat aspirațiile studenților de a construi un spațiu online mai sigur: "Este un loc în care se poate construi atât de multă comunitate, dar există și atâta vulnerabilitate. Există multă saturație și, ca părinți, putem fi plini de speranță știind că mințile voastre sunt strălucite, știind că vor fi văzuți, apreciați și că vor crește în direcția corectă. Și de aceea este atât de important ceea ce faceți la Marcy Lab".

Fundația Archewell a Prințului Harry și Meghan Markle, lansată în 2020, se străduiește să ridice comunitățile și să construiască o lume online mai bună prin eforturi filantropice pentru a îmbunătăți bunăstarea colectivă a publicului.

În activitatea lor caritabilă, cuplul a ținut de mult timp să sărbătorească Ziua Mondială a Sănătății Mintale, ca în 2020, când s-au alăturat podcastului Teenager Therapy și au discutat despre prioritizarea sănătății mintale cu cinci studenți din Anaheim, California.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel