Medici de la Colentina au primit amenințări cu moartea. Laura Zarafin: foarte mulți nu înțeleg nici complicațiile bolii

Medic
Cadre medicale de la Spitalul Colentina din București susțin că au primit amenințări cu moartea.

Medicul Laura Zarafin de la Spitalul Colentina din București spune că rudele unei femeie care a murit de COVID au amenințat medicii și că nu ar fi un exemplu singular.

”Noi am ținut legătura mereu cu aparținătorii. În spitalul nostru chiar de la început din martie noi ne-am organizat în așa fel încât să explicăm rudelor pacienților ce se întâmplă, starea lor. Întotdeauna am vorbit cu ei. Problema este că foarte mulți nu înțeleg nici ventilația, nici saturația, nici complicațiile bolii, nici starea în care ajung. Unii dintre ei, din păcate, oricât nu le-ai explica, reacționează așa. Acum în ultima lună s-au intensificat inclusiv amenințările cu moartea. (...) Discutăm acum cu colegul meu care este direct vizat să vedem ce facem, dacă sesizăm poliția. Între timp s-a mai aflat că și un asistent de-al nostru este vizat de niște amenințări. Ar fi aflat și adresa unde locuiește”, spune medicul ATI Laura Zarafin, potrivit DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel