Medic român din Belgia, ironie la adresa celor care contestă masca. "Am şi telefonul lângă mine, să sun la 112. Cât mai aştept?"

dr. Ana Cichirea, foto Facebook
Ana Cichirea, medic român în Belgia, îi ironizează pe cei care nu vor să poarte masca, pentru că s-ar sufoca.

Ca o ironie la adresa persoanelor care spun că purtarea măștilor de protecție ar provoca diverse probleme de sănătate, medicul a povestit cum se desfășoară o zi din viața ei, în această perioadă, când poartă masca FFP2 peste 8 ore pe zi și cum îi influențează aceasta sănătatea. 

"Stau de la ora 9 (acum e 12:15) cu o mască FFP2 și cu una chirurgicală deasupra. Masca chirugicală o schimb des pentru că se considera a fi direct contaminată. Stau așa minim 8 ore pe zi cu mici pauze, 5 zile pe săptămână, din luna februarie. De vreo 15 minute mi-am pus pulsoximetrul și tot aștept să mă sufoc, să mă ia amețeala, să nu mai pot gândi coerent de la atâta CO2 inspirat.", a scris medicul.  Citește continuarea pe DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel