Medic, reacție la „plimbarea” lui Donald Trump: Iresponsabilitatea este ULUITOARE! Are COVID-19

Donald Trump i-a pus în pericol pe cei aflați în SUV-ul care este închis ermetic. Foto: Print screen WTVR CBS 6
Un medic de la Centrul Medical Militar Național Walter Reed, unde Donald Trump este internat pentru COVID-19 de vineri, spune că președintele SUA a dat dovadă de o iresponsabilitate ULUITOARE punând în mare pericol viața celor din jurul său. 

Dr James Phillips, medic la Centrul Medical Militar Național Walter Reed unde este internat președintele SUA Donald Trump, care a fost diagnosticat joi cu COVID-19, spune că acesta a dat dovadă de o iresponsabilitate uluitoare pentru că a părăsit camera de spital și a făcut o plimbare cu mașina blindată ca să le facă cu mâna susținătorilor adunați în fața spitalului, pentru că i-a pus în pericol pe cei din vehicul.

„SUV-ul prezidențial nu este numai antiglonț, ci și sigilat ermetic împotriva atacurilor chimice. Riscul transmiterii COVID-19 în interior este la fel de mare încât este în afara procedurilor medicale. Iresponsabilitatea este uluitoare. Cred că Serviciul Secret obligat să joace”, a scris pe Twitter, dr James Phillips, care este și șeful Secției de Medicină în caz de dezastru la Departamentul de Medicină de Urgență al Universității George Washington.

„Fiecare persoană care se află în vehicul în timpul acelei „plimbări” prezidențiale complet inutile trebuie să fie pusă în carantină timp de 14 zile. S-ar putea să se îmbolnăvească. Pot muri. Pentru teatru politic. Comandat de Trump, care pune în pericol viața lor pentru teatru. Asta este o nebunie ", a continuat el, conform The Hill. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel