Masca facială cu ou: efectul absolut miraculos asupra tenului va fi observat imediat

Tratament cosmetic
Ouăle sunt extrem de hrănitoare și pot oferi cele mai bune rezultate pentru ten și păr. 

Ouă amestecate cu lapte pot fi nu doar consumate, ci pot avea efect benefic asupra tenului. Este posibil ca ouăle să fi primit mai puțin credit decât vitaminele C și hialuronul despre care se vorbește atât de mult în ultima vreme. Dar ouăle sunt bogate în proteine, antioxidanți și acizi grași care ajută la hidratare, reduce dimensiunea porilor, absorb excesul de sebum, punctele negre, măresc elasticitatea pielii, combat ridurile, înmoaie firele de păr și îmbunătățește sănătatea scalpului. 

Iată câteva rețete pentru păr sau ten, care conțin ouă:

Pentru părul uscat

Ingrediente:

1 ou
1 piure de banane
2 capsule de vitamina E

Bateți ouăle bine până capătă o textură spumoasă. Puneți o banană coaptă și adăugați vitamina E din cele două capsule. Amestecați-le pe toate și puneți amestecul pe păr. Spălați-l după 20 de minute.
Sfat: adăugați uleiuri esențiale pentru a ține departe mirosul ouălor.

Pentru părul deteriorat

Ingrediente:

1 ou
1linguri ulei de cocos
3 linguri de pulpă de avocado
Scoateți sâmburele din avocado și sfărâmați pulpa fructului până când se omogenizează. Bateți oul până devine neted și combinați toate ingredientele pentru a face o mască de păr. Întindeți masca doar pe păr, nu și pe scalp. Spălați după 20 de minute.

Pentru strângerea porilor

Ingrediente:

1 albuș de ou
2 linguri de lapte
Curățați-vă fața și mâinile. Bateți albușul bătut și laptele împreună. Ungeți-l ușor pe o bucată de tifon, pe care o așezați apoi pe față. Păstrați timp de 20 de minute și apoi spălați fața cu apă călduță. Acest lucru ajută la reducerea nu numai a dimensiunii porilor, ci și a punctelor negre.

Pentru tenul gras

Ingrediente:

1 albuș de ou
1/2 lingură miere
Amestecați albușul cu mierea, apoi aplicați amestecul pe față și pe gât.  Păstrați timp de 15 minute și clătiți apoi cu apă călduță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel