Mamografii gratuite la un Complex medical din București, inaugurat recent

Mamograf  FOTO: Centrul Multifuncțional Caraiman
Peste 800 de femei din Sectorul 1 și-au făcut gratuit mamografie sau testul Babeș Papanicolau la Complexul Multifuncțional Caraiman.

Mamografii gratuite. Administrația Primăriei Sectorului 1 din București le reamintește femeilor din acest sector 1 că își pot face gratuit mamografii și teste Babeș Papanicolau la Complexul Multifuncțional Caraiman. De aceste servicii beneficiază gratuit toate femeile din sectorul amintit, indiferent de venit.

În primele două luni de la inaugurarea celui mai modern mamograf din țară, 324 de femei din Sectorul 1 și-au făcut gratuit această investigație. Mai mult, în cadrul Centrului s-au realizat 40 de ecografii mamare. De asemenea, de la începutul lunii septembrie, 511 reprezentante ale sexului frumos din Sectorul 1 au apelat la serviciile Complexului Caraiman pentru a-și realiza gratuit Testul Babeș Papanicolau. Mamografiile 2D, 3D cu tomosinteză și cu substanță de contrast se fac pe baza actului de identitate și trimiterii de la un medic specialist. Investigațiile se fac zilnic, de luni până vineri, în baza unei programări prealabile care se poate face fie direct la sediul Complexului Multifuncțional Caraiman (Strada Caraiman nr.33 A), fie sunând la numărul de telefon: 021/224.40.73.

„Este important să înțelegem că este mult mai ușor să previi decât să tratezi o boală, iar o afecțiune descoperită din timp este mult mai ușor de vindecat. (...) Le recomand tuturor femeilor din Sectorul 1 să apeleze cu încredere la serviciile Complexului Multifuncțional Caraiman și să-și facă aici gratuit aceste investigații, pentru o evaluare cât mai promptă și cât mai exactă a stării lor de sănătate", a declarat primarul sectorului 1, Dan Tudorache, într-un comunicat.

Complexul Multifuncțional Caraiman beneficiază de aparatură de ultimă generație și asigură servicii medicale, cu precădere, unei categorii de persoane care altfel cu greu ar avea acces la astfel se servicii medicale. Complexul dispune de 17 cabinete medicale, printre care se numără: ginecologie, oftalmologie, urologie, oncologie, stomatologie, dermatologie, radiologie, cardiologie, imagistică medicală etc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

indulcitori artificiali - FOTO: Freepik@italo2
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel