Ludovic Orban se ia de antivacciniști: „trebuie sa contracarăm toate aberațiile pe care le-am auzit în campanii"

Premierul Ludovic Orban se ia de antivacciniști și crede că ar trebui să „contracarăm aberațiile și absurditățile” și să „convingem prin campanii inteligente”

Premierul Ludovic Orban se declară „susținător al vaccinului” și crede că ar trebui să fim mai „pro-activi, să derulăm campanii în care să contracarăm toate absurdităţile şi toate aberaţiile pe care le-am auzit în campaniile - pe care nu ştiu cine le finanţează, vă spun sincer, nu pot să îmi dau seama cine le finanţează, dar e clar că sunt finanţate - campaniile antivacciniştilor, care, în mod evident, fac parte dintr-un mecanism elaborat al unei strategii de dezinformare care este aplicată nu numai în România, ci este prezentă în mai multe ţări europene şi care, în mare parte, cred că îşi are izvorul în afara Europei, mai înspre est”, a afirmat Ludovic Orban.

El a mai arătat că Guvernul ia în calcul posibilitatea de a pune la dispiziție 3-4 milioane de doze de vaccin antigripal pentru populație. De asemenea, el a criticat dezinformările privind vaccinarea, considerând că aestea sunt sunt "sistemice, bine finanţate şi bine gândite". El a mai precizat că „reacţia noastră trebuie să fie campanii inteligente în care să convingem”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel