Lili Sandu, dureri de sân de ziua fiului ei: am stat cu varză, cu gheață

Lili Sandu FOTO: Instagram Lili Sandu
Vedeta Lili Sandu mărturisea că s-a confruntat cu dureri mari de ziua fiului ei.

Vedeta Lili Sandu a povestit că fiul ei a împlinit un anișor în urmă cu 3 zile, iar vedeta i-a organizat o petrecere pe cinste. Puțini oameni au știut cu ce probleme s-a confruntat vedeta. Lili Sandu s-a trezit în dimineața zilei de 10 august cu o durere îngrozitoare la sân. ”Fix în dimineața de 10, fix de ziua lui, când m-am trezit dimineața, am avut niște dureri foarte mari la un sân. Practic era o piatră acolo, nu vreți să vă imaginați. Cele care ați trecut prin asta cred că mă înțelegeți. Mai pe românește, că nu știu în termeni medicali, se înfundase un canal și nu-l mai puteam folosi”, a mărturisit Lili Sandu pe Instagram.

Aceasta simțea ca o piatră și spune că nu are termen de comparație pentru durerile pe care le simțea. Lili Sandu spune că fiul ei a fost cel care a scăpat-o de dureri. „Am stat cu varză, cu gheață, după care am aflat că trebuie să pun ceva cald, comprese calde. M-a ajutat foarte mult Thomas, pentru că nu s-a dat bătut și a vrut să-l alăptez de la sânul respectiv”, a mai explicat vedeta.

Lili Sandu, mesaj emoționant de ziua fiului ei, Thomas Jay. „Cel mai frumos an din viața mea de pana acum, pe care l-am petrecut iubindu-te pe tine! Lacrimi in ochi când ma gândesc ca acum 1 an pășeam pragul maternității sa devin mama… Doamne, deja a trecut 1 an..La mulți ani, fiule! Ești totul și mai mult de atât”, a scris Lili Sandu pe Instagram.

Citiți mai multe pe Spectacola.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel