Pre-menopauză la 29 de ani. Lili Sandu: analizele îmi arătau că nu voi putea face copii
14 apr 2021, 19:40

Lili Sandu FOTO: Instagram Lili Sandu
Vedeta Lili Sandu (41 de ani) a mărturisit, într-un podcast, că s-a confruntat cu dereglări hormonale care arătau că nu ar fi putut avea urmași. Ea a născut un băiețel.

Lili Sandu are 41 de ani și este proaspătă mămică. Acum 10 ani, medicii îi spune că s-ar putea să nu poată face copii. Vedeta a povestit, într-un podcast, despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat, dereglările hormonale cum a urmat o dietă vegană și acum are un băiețel sănătos.

„Totul a început cu o problemă de sănătate. Atunci îți dai seama că trebuie să reglezi ceva la tine, începi să te documentezi și, ușor-ușor, începe să-ți placă. Să fie mai mult decât un hobby, să fie o pasiune. Asta s-a întâmplat cu mine. (...)

„Înainte să plec din România [în Los Angeles], probabil din cauza stresului, din cauza nopților nedormite, concerte și așa mai departe, am avut o dereglare hormonală puternică. Analizele îmi arătau că eu nu voi mai putea face copii. Eram într-o pre-menopauză. Aveam până în 30 de ani, 29. Asta a coincis cu perioada în care eu am plecat. Los Angeles este kilometrul zero în ceea ce privește nutriția. Nu cred că există un loc atât de ofertant cum este el. Am cunoscut un doctor care m-a pus pe o dietă vegană. (...) Nu am rămas vegană, după ce m-am întors în România mi-a fost foarte greu, dar cei 7 ani au fost stricți. Citeam orice etichetă apoi. (...) Acum pot să-mi păstrez un echilibru”, a mai spus vedeta, potrivit Spectacola.

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Coșmarurile, asociate cu demența. Cine este mai predispus
Forma corpului, element pentru diagnosticarea unor boli. Femeile, în atenția medicilor

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?