Laptele de cocos: patru beneficii neașteptate, pentru sănătate. Are legătură cu cancerul sau diabetul

Apa de cocos      Foto: Pixabay
Laptele de cocos are o serie de beneficii pentru sănătate, astfel că experții spun că ar trebui să-l adăugăm dieta noastră.

Laptele este o parte importantă a nevoilor noastre zilnice de sănătate și nutriție, dar nu toți putem suporta laptele obișnuit. Deși există o mulțime de oameni cărora pur și simplu nu le place gustul laptelui obișnuit de vacă, există și acei oameni care nu pot bea lapte din cauza conținutului său de lactoză. Aceasta înseamnă că acești oameni trebuie să găsească altceva care să înlocuiască laptele obișnuit și să compenseze nutriția și există multe opțiuni disponibile pe piață astăzi. Există lapte de soia și lapte de migdale sau laptele de cocos. Acesta din urmă este bogat în calorii și grăsimi saturate, dar este, de asemenea, cunoscut că este bogat în alți nutrienți, cum ar fi vitaminele și mineralele, care sunt esențiale pentru corpul nostru. Acest lapte (fără să fie un produs lacatat) este o parte importantă a îngrijirii pielii, dar, în același timp, are și beneficii pentru sănătate care îl fac foarte sănătos pentru consum.

Iată câteva beneficii pentru sănătate ale laptelui de cocos:

1. Se știe că laptele de cocos conține MCT, cunoscut și sub numele de trigliceride cu lanț mediu, care sunt un tip de grăsime saturată. Este cunoscut faptul că MCT îmbunătățește metabolismul și reduce pofta de mâncare și apetitul și aportul de calorii, ceea ce este cunoscut pentru a ajuta la pierderea în greutate.

2. Se știe că nuca de cocos are un impact bun asupra sănătății noastre și în principal asupra inimii și asupra nivelului de colesterol. De asemenea, reduce nivelul de colesterol rău și îmbunătățește nivelul de colesterol bun, ceea ce ajută la menținerea inimii sănătoase și la prevenirea bolilor de inimă.

3. Laptele de cocos conține acid lauric, despre care se știe că are proprietăți antimicrobiene și, de asemenea, are proprietăți anticancerigene și poate preveni creșterea bacteriilor. Are potențialul de a preveni cancerul, dar, mai important, vă întărește sistemul imunitar și permite corpului să lupte împotriva infecțiilor bacteriene.

4. Laptele de nucă de cocos are un conținut ridicat de mangan, care este esențial pentru creștere și dezvoltare, precum și pentru formarea oaselor. Se știe că este benefic pentru sănătatea noastră, deoarece previne riscul de diabet și, de asemenea, ajută la tratarea anemiei și a sindromului premenstrual și a altor astfel de afecțiuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție
Sirop de tuse, contaminat. OMS, avertizare globală

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel