Un condiment comun din bucătărie ar putea stopa dezvoltarea...
Cercetători de la Universitatea din California, SUA, au realizat un studiu în urma căruia au descoperit că laptele crud conține un număr mai mare de bacterii decât soiurile pasteurizate. Ei au identificat, în urma analizei a peste 2.000 de probe de lapte (inclusiv lapte crud) din State, că unele dintre aceste bacterii conțineau gene rezistente la antimicrobiene. Concluzia: laptele crud ar duce la răspândirea rezistenței la antibiotice, potrivit medicalnewstoday.
Studiul, AICI.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.
Un condiment comun din bucătărie ar putea stopa dezvoltarea...
COVID are un impact devastator pe...
Michael Madsen a murit. Actorul din...
Cancerul care se răspândește alarmant. Nu există niciun...
Ce trebuie să știi dacă ai...
Cancerul invizibil care ucide în tăcere. Boala se ascunde ani de...
Managerii și șefii de secție,...
Dosare penale pentru concediile...