Izolare la domiciliu: încă două persoane, amendate pentru că nu au respectat măsura

Coronavirus
DSP Brăila a mai sancționat două persoane cu 10.000 de lei, pentru că au încălcat interdicția de a ieși din casă în perioada de izolare la domiciliu.

Numărul persoanelor sancţionate cu câte 10.000 lei pentru că au încălcat măsurile sanitare privind izolarea la domiciliu a ajuns la trei în judeţul Brăila, potrivit informaţiilor furnizate de conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP). „Inspectorii sanitari ai DSP Brăila au mai aplicat în ultimele 24 de ore două sancţiuni a câte 10.000 lei pentru nerespectarea măsurilor sanitare privind izolarea la domiciliu. Numărul sancţiunilor aplicate în astfel de cazuri în judeţul se ridică astfel la trei”, a declarat directorul DSP Brăila, Gabriel Ciochină, citat de agerpres.ro. El a mai precizat că inspectorii DSP şi poliţiştii efectuează zilnic verificări, pentru a ţine situaţia sub control.

Un număr de 141 de persoane din Brăila se află în izolare la domiciliu şi sunt monitorizate zilnic de medicii de familie, potrivit DSP Brăila.

„Persoanele sunt izolate la domiciliu şi zilnic le este monitorizată starea de sănătate. Respectăm o procedură, nu sunt persoane bolnave în Brăila la acest moment”, a mai spus Gabriel Ciochină.

Reprezentanţii DSP au mai aplicat, pe 5 martie, o sancţiune în valoare de 10.000 lei în cazul unui brăilean care nu a respectat obligaţiile impuse de coronavirus. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel