Irinel Columbeanu, AVC. Romanița Iovan, despre starea sa: Îmi pare rău, ce să zic. E important stilul de viață

Irinel Columbeanu Foto: Facebook Irinel Columbeanu / Facebook Romanița Iovan
Irinel Columbeanu a făcut AVC zilele trecute, iar Romanița Iovan a făcut declarații despre starea lui de sănătate.

Irinel Columbeanu a trecut prin momente de panică în urmă cu doar câteva zile, după ce a fost transportat de urgență la Spitalul Universitar de Urgență Elias, acolo unde a stat și internat.

Afacerisul a suferit incă un accident vascular cerebral, primul fiind acum circa 15 ani. 

”După lansarea din 16 februarie, am suferit un AVC. Sunt internat la Elias. Mă simt mai bine acum”, a declarat Irinel Columbeanu atunci.

Irinel Columbeanu a scris o carte despre viața sa și despre relațiile pe care le-a avut cu diverse femei celebre, printre care și Anna Lesko, Romanița Iovan și Monica Gabor. 

Din fericire, Irinel Columbeanu a ajuns repede la spital unde i s-a făcut tromboliză, procedura care dizolvă cheagul de sânge care provoacă AVC-ul, fără de care pacienții cu astfel de probleme mor sau rămâne cu schele majore. 

Dar probleme sale nu se opresc aici, pentru că omul de afaceri mai are o problemă gravă de sănătate, care este, probabil, cea din cauza căreia s-a produs AVC-ul. 

El are o carotidă aproape înfundată și de aceea va trece printr-o nou intervenție chirurgicală.

Romanița Iovan, primele declarații despre starea lui Irinel Columbeanu

 

Romanița Iovan a fost prima iubită celebră a lui Irinel Columbeanu, iar idila dintre cei doi a durat timp de 10 ani, înainte de Revoluție, iar cei doi au decis să-și spună adio în 1996.

Romanița Iovan era un manechin foarte apreciat, în timp ce fostul milionar se învârtea în cercuri bune datorită tatălui, care era șef de protocol la Guvern. Cei doi au rămas în relații bune și după ce povestea de iubire s-a terminat, iar acum, aceasta a vorbit despre starea de sănătate a afaceristului.

Ea a profitat de moment și, indirect, l-a sfătuit pe Irinel Columbeanu să înceapă să ducă o viață sănătoasă și să renunțe la fumat și alcool.

"A mai suferit acum vreo 15 ani. Îmi pare rău, ce să zic. Dacă este bine, e ok. Așa cum știți, suntem prieteni de peste 30 și ceva de ani, normal că ținem legătura.

În afară de incidentul acesta pe care l-a avut acum ceva vreme, altfel repercursiunile acestor evenimente sigur sunt, vizavi de sănătatea omului, adică n-au cum să treacă neobservate, dar până la urmă depinde de fiecare dintre noi cum reușim să ținem sub control orice situație de genul acesta și, este foarte important stilul de viață, alimentația și, în principiu, nu are voie să fumeze, să bea alcool, din câte știu eu", a declarat Romanița Iovan la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel