Irina Loghin, secretul pentru silueta perfectă: Am un sfat pentru femeile care vor să arate bine

Irina Loghin - Foto: Facebook Irina Loghin
Irina Loghin a vorbit despre secretul siluetei perfecte. 

La cei 83 de ani, Irina Loghin pare că a găsit elixirul tinereții și are un stil de viață demn de urmat.

Mereu în formă, cu o energie incredibilă și un ten impecabil, demn se invidiat, îndrăgita cântăreață de muzică populară are un ritual pentru îngrijirea feței, dar și un regim alimentar sănătos.

Pe lângă faptul că face multă mișcare, Irina Loghin este foarte atentă la alimentație. În urma unui eveniment neplăcut din urmă cu 40 de ani, artista a devenit vegetariană, iar acum a transmis tuturor femeilor un sfat important dacă vor să-și mențină silueta.

”Alimentația și sportul au foarte mare importanță pentru organism. E important ce mâncăm!

Eu nu mai consum carne de 40 de ani, dar asta știți deja. Însă eu consum foarte multe preparate din soia și pește. Sarmalele le fac tot din carne de pește. Laptele de soia nu ne lipsește. Noi îl facem în casă. În laptele de soia mie îmi place să mai pun fructe, cum ar fi mere sau banane.

Și maioneza de post, tot din soia o fac. Așa că posturile le țin foarte ușor.

Însă eu mai am un sfat pentru femeile care vor să arate bine și să fie sănătoase: să elimine din alimentația lor făinoasele, mezelurile și prăjelile. În rest, să fim optimiști, să avem grijă de noi și să ne facem zile frumoase, că de necazuri oamenii sunt sătui”, a declarat Irina Loghin, pentru fanatik.ro.

Irina Loghin, despre ALIMENTUL pentru un TEN perfect: O linguriță pe zi face MINUNI! Îl recomand femeilor

 

Irina Loghin a dezvăluit că folosește un ingredient anume pe care fiecare dintre noi îl are în bucătărie, fiind practic secretul frumuseții sale. 

Pe lângă celebrul masaj de față pe care îl face cu palmele, pentru a nu avea gușă, cântăreața de muzică populară își face de ani de zile un demachiant potrivit tenului ei

O loţiune pe care o prepară acasă din ulei de măsline este sfântă pentru artista noastră.

Pentru curățarea feței, Irina Loghin amestecă uleiul de măsline cu un lapte demachiant și folosește dischete pentru a se da ușor pe ten.

În plus, aceasta își prepară o mască cu o lingură de miere și un gălbenuș de ou, musai adus de la țară. 

"Am din Grecia ulei de măsline extravirgin și mie mi se pare foarte sănătos pentru organism, atât pentru uz intern, cât și extern. Îl recomand femeilor. O linguriță pe zi face minuni în corpul nostru, iar pentru ten eu îl amestec cu un lapte demachiant", a povestit Irina Loghin, pentru Click!

Ceaiul pe care Irina Loghin îl consumă în fiecare dimineață

 

În plus, artista are grijă și la alimentație și a dezvăluit care este băutura pe care o bea în fiecare dimineaţă şi o ţine în formă.

Este vorba despre ceai de cătină, lichid care prezintă foarte multe beneficii asupra organismului uman.

"Totul vine de la alimentaţie. Eu în fiecare dimineaţă beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor şi beau un pahar de cătină şi acum m-am învăţat cu el. Cătina este cea mai bună. Ca să arăţi bine, trebuie să fii frumos şi sănătos.

Sportul şi alimentaţia contează enorm. Fac sport încă de tânără, alerg câţiva kilometri buni în fiecare zi. Nu este uşor, dar aşa mă menţin", a mai spus cântăreața, în cadrul emisiunii Vorbeşte Lumea de la PRO TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel