Intervenții chirurgicale oprite la Fundeni și Institutul de Boli Cardiovasculare C.C.Iliescu. Problema: conducta de apă UPDATE

O problemă la conducta de apă din București ar fi sistat intervențiile chirurgicale la Institutul Fundeni și Institutul de Boli Cardiovasculare CC. Iliescu.

La Institutul Clinic Fundeni și la Institutul de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu din București s-au oprit operațiile. Motivul: probleme la conducta de apă.

Purtătorul de cuvânt al Institutului C.C. Iliescu, Șerban Bubenek, a intervenit telefonic la Antena 3 și a vorbit despre problema din cele două spitale, potrivit DC News:

„Această avarie a făcut ca operațiile să fie sistate, pentru că de apă e nevoie și pentru aparatele de sterilizare și pentru cele din laboratoarele de analize, astfel încât în clipa de față am sistat operațiile, am anunțat Ministerul Sănătății și Centrul pentru Situații de Urgență și ne străduim să vorbim cu colegii din alte spitale astfel încât astăzi, poate și mâine, să preia marile urgențe care ar fi venit la noi. În clipa de față existau operații programate, iar din fericire nu avem niște urgențe majore, dar vă atrag atenția că, cel puțin la C.C. Iliescu, care este de gardă pe tot ceea ce înseamnă București și SE-ul României 5 zile pe săptămână, e o mare problemă, la fel și pentru chirurgia vasculară și, de asemenea, pentru pacienții cu infarct noi suntem de gardă pe această zonă 2 zile pe săptămână“.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel