Intervențiile Hibride: cardiologie intervențională și chirurgie vasculară. Interviurile DC Medical

Dr Ionuț Munteanu în timpul operației. Foto: SANADOR
EXCLUSIV
Dr Andrada Bogdan și Dr Ionuț Bogdan Munteanu vor vorbi astăzi, de la ora 19.00, la Interviurile DC Medical despre Intervențiile Hibride: Cardiologie Intervențională și Chirurgie Vasculară. 

Dr Andrada Bogdan, medic specialist Cardiologie, Cardiologie Intervențională și Dr Ionuț Bogdan Munteanu, medic primar Chirurgie Vasculară, de la Spitalul Clinic Sanador, vin la Interviurile DC Medical pentru a discuta despre Intervențiile Hibride: combinația dintre Cardiologie Intervențională și Chirurgie Vasculară. 

Vom afla, printre altele, ce sunt aceste intervenții și în ce patologii sunt ele salvatoare, ce aparatură presupune o astfel de intervenție, ce presupune această cuplare a două specializări: se intervine pe rând sau în paralel?

Cine intră primul în operație: cardiologul intervenționist sau chirurgul vascular? Pe ce criterii se selectează pacienții pentru aceste intervenții hibrid? Care sunt avantajele și dezavantajele unei astfel de abordări pentru pacienți? 

Emisiunea va fi transmisă de la ora 19.00, pe canalul de Youtube și pagina de Facebook a DC Medical. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel