Țincu, vești proaste: Există un număr mai mare de pacienți COVID. Se vor institui măsuri restrictive

Coronavirus
Medicul Radu Țincu avertizează asupra faptului că numărul de infectări zilnice cu Sars-Cov-2 ar putea crește și mai mult în perioada următoare și vor fi necesare noi măsuri restrictive.

Medicul Radu Țincu spune că acesta este rezultatul implementării măsurilor de relaxare care din păcate nu au fost însoțite de respectarea regulilor sanitare. 

Mai mult, acesta avertizează că "ne îndreptăm din păcate spre o creștere a numărului de cazuri, cred că va continua această creștere pentru faptul că avem o transmitere intracomunitară accentuată, iar în lipsa respectării măsurilor sanitare, cred că va fi în continuare prezentă. Din păcate nu putem să asistăm nepăsători la această creștere. Este evident că la un moment dat se vor institui măsuri restrictive pentru anumite zone de focar pentru că nu putem să asistăm la suprasolicitarea sistemului de sănătate și la incapacitatea spitalelor de a trata pacienților". Citește mai multe pe DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel