Incident la Vama Nădlac. Pasagera dintr-un microbuz, decedată. Explicații oficiale

Vama Nădlac   FOTO: Poliția de Frontieră
O femeie de 71 de ani a murit la Vama Nădlac. Un echipaj medical venit cu elicopterul SMURD a declarat decesul. 

Potrivit unei informări, la Vama Nădlac s-a înregistrat luni, 30 martie, decesul unei femei de 71 de ani, care a declarat că nu se simte bine.

Autoritățile au venit cu următoarea precizare: ”În data de 30 martie a.c., la ora 10:45, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de intrare în România un cetăţean român şofer al unui microbuz înmatriculat în Marea Britanie. Acesta a solicitat polițistului de frontieră să fie verificați mai repede pentru că una dintre pasagere, o femeie în vârstă de 71 de ani, cetăţean român, se simțea rău şi dorea un control medical. Totodată soferul a declarat că vin din Marea Britanie.

Imediat a fost chemată echipa D.S.P. aflată în punctul de frontieră, fiind solicitat, prin numărul de urgență 112, un echipaj în vederea acordării primului ajutor. Între timp persoana în cauză a decedat, iar un echipaj medical sosit de pe elicopterul SMURD a declarat decesul. Au fost anunțați lucrătorii Serviciului de Medicină Legală pentru preluarea trupului neînsuflețit. În urma autopsiei s-a stabilit că infarctul a fost cauza decesului. În acest moment, acest caz este instrumentat de autoritățile competente”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel