Incendiu Spital Județean Slatina. Manager: un pacient cronic, intrat în sevraj, ar fi provocat incendiul

Autospecială SMURD
Incendiul izbucnit la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Slatina ar fi fost cauzat de un pacient aflat în sevraj, susține managerul unității medicale.

Managerul Spitalului Județean Slatina, Dan Stana spune că incendiul izbucnit la secția de Psihiatrie as-a produs într-un izolator, exterior clădirii unității medicale.

”Am avut internați 37 de pacienți, dintre care 29 dintre ei pe acut și 8 pacienți cronici. Unul dintre pacienți cronici a intrat în sevraj și a fost izolat într-o cameră special izolată a secției de Psihiatrie și se pare că acesta a provocat incendiul în acel izolator. Fumul s-a împânzit în toată clădirea și au fost evacuați în timp util toți cei 37 de pacienți. Sunt în afara oricărui pericol. Patru dintre ei au avut ceva intoxicări cu fum, dar au fost transportați la UPU Spitalul Județean și sunt în afar oricărui pericol. Nu avem victime”, a precizat managerul Spitalului Județean Olt, la digi24.

În ce privește cauza incendiului, acesta a precizat că este o anchetă în desfășurare și nu se știe cum a izbucnit incendiul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel