Încă cinci angajați ai Spitalului Sighetu Marmației, testați pozitiv: în total, 13 persoane infectate

Infecția COVID
Încă cinci persoane angajate la Spitalul Municipal din Sighetu Marmației au fost testate pozitiv la noul coronavirus. În total, 13 angajați sunt pozitivi și se află internați la spital. 

Încă cinci persoane au fost testate pozitiv la noul coronavirus printre angajații de la Spitalul Municipal din Sighetu Marmației. Toți sunt internați acum la spital.

Alte cinci persoane au fost testate pozitiv ieri, după ce inițial au fost identificate trei persoane infectate cu COVID-19. „La Spitalul Municipal Sighetu Marmației, În urma testării pentru depistarea virusului SARS-COV19, sunt pozitive alte cinci cadre medicale. Și aceste persoane au fost internate într-o secție de boli infecțioase a unei unități medicale”, se arată într-un comunicat de presă al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Cei 13 angajați sunt asistenți medicali și personal auxiliar și își desfășurau activitatea în patru pavilioane din cadrul unității medicale. Conducerea a luat măsuri. „S-a procedat la efectuarea curățeniei și dezinfecției celor patru pavilioane, iar Direcția de Sănătate Publică Maramureș efectuează ancheta epidemiologică. Contacții direcți au fost izolați la domiciliu.  De asemenea, au fost luate măsurile necesare pentru protecția personalului și pacienților în scopul prevenirii și limitării răspândirii infecției cu noul Coronavirus”, se mai arată în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel