În București se pregătește CARANTINA de weekend. Emilian Imbri: Haideți să o spunem direct! Aceste măsuri sunt firești

Dr Emilian Ioan Imbri  Foto: ASSMB
Se ia în calcul scenariul ca mall-urile din București să se închidă în weekend, iar circulația după ora 18 să fie oprită. 

Emilian Imbri, managerul Spitalului Dr. Victor Babeș din București, cel care a spus, în urmă cu câteva zile, că Bucureștiul se va închide în perioada următoare, a comentat acest scenariu prezentat de Antena 3. 

"Capitala urmează să se închidă - era o idee a mea, era o previziune poate și sugeram, fără să mă adresez cuiva, că poate ar fi foarte bine să luăm și noi (ca țară) măsuri pe care alte țări din jurul nostru deja le-au luat. Faptul că sunt în discuție astfel de scenarii, abia acum aflu, nu am știut. 

Aceste măsuri nu că sunt absolut necesare, sunt firești, adică este ceea ce se întâmplă peste tot și ce ar trebui să facă orice guvern. (...) Văd că, dacă până acum, tot discutam că din totalul infectaților, un număr se duce în spital, care ajunge la terapie intensivă și din acest total, un număr decedează, haideți să o spunem direct, se va ajunge la un număr de decese nu ca în Italia sau China, dar destul de mare. Aceste măsuri trebuiau luate mai demult, asta nu înseamnă să paralizezi economia unei țări. ", a precizat Emilian Imbri.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel