Imunomodulator produs la Institutul Cantacuzino. În ce stadiu se află

Vaccin   FOTO: pixabay
EXCLUSIV
Profesorul de Microbiologie Mircea Ioan Popa a declarat, la emisiunea Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu, că la Institutul Cantacuzino se lucrează la producția unui imunomodulator, vaccin, administrat pe cale orală. 

Invitat la emisiunea Academia de Sănătate, profesorul de Microbiologie la UMF București Mircea Ioan Popa a vorbit și orostim, un imunomodulator nou la care se lucrează în Institutul Cantacuzino din Capitală. Acesta, specialist în cadrul Institutului amintit, a declarat că de curând Institutul dr Ioan Cantacuzino ”a pus la punct un imunomodulator care conține bacterii extrase din bacterii și care, într-un fel, este un vaccin administrat pe care orală”.

”Acesta a trecut testările, a primit aprobările, urmează să intre în producție și atunci imediat ce va intra în producție și va fi pe piață se va anunța acest lucru. Sperăm să fie cât mai curând. (...) Populația și Guvernul, toată lumea, așteaptă și alte vaccinuri din pacrtea Institutului Cantacuzino”, afirmă expertul în Microbiologie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel