Imunomodulator produs la Institutul Cantacuzino. În ce stadiu se află
28 sep 2020 / 12:39

Vaccin   FOTO: pixabay
EXCLUSIV
Profesorul de Microbiologie Mircea Ioan Popa a declarat, la emisiunea Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu, că la Institutul Cantacuzino se lucrează la producția unui imunomodulator, vaccin, administrat pe cale orală. 

Invitat la emisiunea Academia de Sănătate, profesorul de Microbiologie la UMF București Mircea Ioan Popa a vorbit și orostim, un imunomodulator nou la care se lucrează în Institutul Cantacuzino din Capitală. Acesta, specialist în cadrul Institutului amintit, a declarat că de curând Institutul dr Ioan Cantacuzino ”a pus la punct un imunomodulator care conține bacterii extrase din bacterii și care, într-un fel, este un vaccin administrat pe care orală”.

”Acesta a trecut testările, a primit aprobările, urmează să intre în producție și atunci imediat ce va intra în producție și va fi pe piață se va anunța acest lucru. Sperăm să fie cât mai curând. (...) Populația și Guvernul, toată lumea, așteaptă și alte vaccinuri din pacrtea Institutului Cantacuzino”, afirmă expertul în Microbiologie. 

Ştiri Recomandate

Cluj: Un bebeluș a murit, după ce mama l-a abandonat în cadă, imediat după naștere
11 motive pentru care ai degetele și mâinile umflate
BUSULFANUM - prospect
CICLESONIDUM - prospect
ALEMTUZUMABUM - prospect
Canabis, drogul care afectează vederea: studiile o confirmă
Ceaiul verde: de ce să bei zilnic o cană
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri