Imunizarea anti-Covid ar putea fi necesară an de an: ce spune directorul general al Pfizer

Vaccinare
Directorul general al Pfizer, Albert Bourla, crede că vom avea nevoie de imunizare anti-Covid în fiecare an, 'la fel cum procedăm în cazul vaccinării antigripale'.

Directorul general al Pfizer, consideră că, din cauza potențialului virusului de a dezvolta noi tulpini și a scăderii, în timp, a protecției vaccinurilor, cel mai probabil vom avea nevoie de imunizare anti-Covid în fiecare an, scrie Business Insider.

„Scenariul cel mai probabil este că vom avea nevoie de vaccinare anuală, la fel cum procedăm în cazul vaccinării antigripale”, a declarat Albert Bourla pentru Insider.

Jurnaliștii de la Insider mai notează că declarațiile lui Albert Bourla sunt un semn că, probabil, noul coronavirus va fi cu noi pentru totdeauna, iar oamenii vor învăța să-i limiteze daunele.  Zilele trecute, directorul general al Pfizer, Albert Bourla, a declarat, pentru Fox News, că este „probabil” să apară în cele din urmă o variantă de coronavirus rezistentă la vaccin. „De fiecare dată când apare o variantă în lume, oamenii de ştiinţă o cercetează pentru a vedea dacă această variantă poate evita protecţia oferită de vaccinul nostru. Nu am identificat încă una, dar credem că este probabil să apară", a spus Bourla.

Citește continuarea pe DC NEWS și află cum vor putea fi combătute noile variante ale Covid-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

10 metode care stimulează nervul vag în mod natural

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel