Imagini șocante într-un spital COVID: pacientă pe jos, pe care nu o ridică nimeni

Salon de spital    FOTO: pexels.com
Imagini șocante cu o pacientă pe jos, pe care nu o ridică nimeni, de la Spitalul din Cavnic au apărut în spațiul public. Primarul din Cavnic spune că vor fi luate măsuri.

Imagini cu o pacientă pe jos, într-un salon, pe care nu o ridică nimeni, au fost făcute publice. Fotografiile au fost făcute în interiorul Spitalul de Psihiatrie Cavnic. Femeia este internată în secția COVID. Cel care a făcut imaginile susține că au fost filmate la etajul întâi al Spitalului din Cavnic. Primarul din Cavnic a declarat că vor fi luate măsuri. Unitatea este subordonată administrației locale din Cavnic.

”Vorbesc cu toată lumea, managerul este în drum spre spital, o să avem o discuție. Din câte am înțeles, acel salon este salonul care a fost incendiat, deci este o anchetă a poliției acolo. Nu putem să efectuăm lucrări acolo până când nu este gata ancheta. (...) Ceea ce am văzut în aceste imagini este neplăcut și vom dispune măsuri. Nu știu cum doamna aceea a ajuns jos și cum s-a ajuns acolo (...) Eu ca primar nu pot să intru în spital, spitalul este în carantină. (...) Dacă ar fi după mine aș demite tot personalul, dar nu îmi permite nimeni acest lucru (...) Deocamdată voi lua măsurile pe care legislația mi le permite", a spus primarul din Cavnic, la Antena 3.





Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel