Iași: aproximativ 1.400 de persoane, izolate la domiciliu

Aproximativ 1.400 de persoane din Iași sunt izolate la domiciliu, după ce au călătorit în zone de risc privind infectarea cu coronavirus.

Aproximativ 1.400 de persoane sunt izoilate la domiciliu în județul Iași, potrivit Direcției de Sănătate Publică. Acestea sunt persoane care au călătorit în zonele de risc privind epidemia de coronavirus.

Purtătorul de cuvânt al DSP Iaşi, Marius Voicescu, a declarat că 1.391 de persoane sunt izolate la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile, fără a avea o simptomatologie specifică infectării cu noul coronavirusotrivit agerpres.ro. Acestea sunt monitorizate zilnic de medicii epidemiologi din cadrul DSP.

Potrivit sursei citate, în afară de aceste persoane, 13 au ieşit luni din perioada de 14 zile de autoizolare.
"Menţionăm că starea de sănătate este bună. Nu sunt persoane aflate în carantină în spaţiile special amenajate. Nu sunt persoane confirmate cu coronavirus. Până în momentul de faţă toate testele efectuate la persoane cu suspiciuni de infecţie cu coronavirus din judeţul Iaşi, dar şi din alte judeţe au ieşit negative", a precizat Voicescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel