Și-a ucis soțul, folosind picături oftalmice

Tratament ochi
O femeie din SUA a fost condamnată la 25 de ani de închisoare după ce și-a ucis soțul utilizând picături oftalmice.

O femeie din Statele Unite a fost condamnată joi la 25 de ani de închisoare, după şi-a ucis soţul, turnându-i picături oftalmice în paharul cu apă. Lana Sue Clayton, în vârstă de 53 de ani, a pledat vinovată pentru utilizarea acestei metode de otrăvire, pentru a-şi ucide soţul, Steven, în vârstă de 64 de ani, arată surse citate de agerpres.ro.

Între 19 iulie şi 21 iulie 2018, femeia i-a turnat soţului ei colir letal în pahar, în casa lor din oraşul Charlotte, statul american Carolina de Nord.

Autorităţile au crezut iniţial că este vorba de o moarte din cauze naturale, însă o autopsie a indicat în corpul decedatului un nivel fatal de clorhidrat de tetrahidrozolină, o substanţă destinată tratării iritaţiilor oculare, care se află în componenţa soluţiei oftalmice.

Clayton, o infirmieră care a susţinut că este victima abuzurilor soţului ei, a declarat că i-a venit ideea să folosească picături oftalmice după ce a văzut o astfel de procedură în filme la TV.

În 2016, femeia îşi rănise soţul cu o arbaletă, un act considerat la acel moment accidental.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel