Hipotermie. Copil de 7 ani, din Sibiu, de urgență la spital după ce a căzut într-un canal

Ambulanță
Un copil de 7 ani, din localitatea sibiană Buzd, a ajuns în stare foarte gravă la spital după ce a căzut într-un canal.

Hipotermie, copil. Un puști de 7 ani a fost transportat luni seara, în stare foarte gravă, la Spitalul Municipal din Mediaş, după ce a căzut într-un canal din localitatea Buzd, potrivit Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sibiu.

"SAJ Sibiu trimite de urgenţă de la Mediaş la Buzd un echipaj de tip B2 pentru un copil de 7 ani căzut într-un canal. Din primele informaţii, este inconştient. Ambulanţa cu medic C2 de la Sibiu, fiind trimisă la Compartimentul primiri urgenţe (CPU) Mediaş pentru a prelua un caz, este direcţionată spre Buzd pentru acelaşi caz. La sosirea echipajelor, copilul se afla în stop cardio-respirator şi hipotermie. Se încep manevrele de resuscitare, apoi, continuând resuscitarea, se pleacă spre CPU Mediaş cu copilul", au anunţat cei de la Ambulanţa Sibiu, potrivit Agerpres.

Sursa citată mai precizează că puștiul a fost transportat la spital, în timp ce medicul de pe ambulanţă îi făcea manevre de resuscitare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel