Ginecologul prins în timp ce lua mită, reținut pentru 24 de ore

Medic
Medicul ginecolog care a fost prins în flagrant luând mită a fost reținut pentru 24 de ore. El este cercetat pentru luare de mită.

Medicul de la Spitalul Judeţean de Urgenţă prins în flagrant în timp ce primea mită a fost reţinut 24 de ore. el este cerecetat pentru două infracţiuni de luare de mită, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea publicat pe site-ul instituţiei.

Potrivit procurorilor, în perioada 9 iulie-15 octombrie, medicul, în vârstă de 49 de ani, a pretins şi a primit sumele de 400 şi, respectiv, 300 de lei în schimbul acordării asistenţei medicale unor persoane care nu aveau calitatea de asigurat în sistemul naţional de asigurări de sănătate.

Ofiţerii DGA Tulcea, împreună cu procurorul din cadrul Parchetului Tribunalului Tulcea, l-au prins, azi, în flagrant pe mediul ginecolog de la Spitalul Judeţean de Urgenţă în timp ce primea mită suma de 300 lei pentru servicii medicale şi analize pentru persoane neasigurate în sistemul de sănătate publică.

Potrivit unor surse judiciare, asupra medicului au mai fost găsite sumele de 3.000 de euro şi peste 2.500 de lei, asupra cărora există bănuiala că ar proveni din fapte de corupţie, scrie agerpres.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel