Gina Pistol, devastată de această VESTE: "Poartă pe umeri diagnosticul crunt"

Gina Pistol, devastată de această VESTE
Gina Pistol este devastată de vestea că o boală rară poate pune în pericol viața unui băiețel. 

Gina Pistol a făcut un apel umanitar pe internet, cu scopul de a salva viața unui băiețe, pe nume Filip, care suferă de o boală rară: Amiotrofie Spinal Musculară tip 1 (SMA-1). Deși există tratament, acesta este cel mai scump din lume. 

"Luptăm pentru Filip. Filip poartă pe umeri diagnosticul crunt de Amiotrofie Spinal Musculară tip 1 (SMA-1). Este o boală rară pentru care există tratament, însă este cel mai scump din lume. Costă peste 2,1 milioane USD + taxe spitalizare. Este greu, dar nu imposibil! Împreună putem!", este mesajul distribuit de Gina Pistol pe Instagram.

Recent, vedeta a făcut un alt apel înduioșător pe rețelele de socializare. 

Prezentatoarea TV Gina Pistol a fost impresionată de cazul unei fetițe care suferă de mai multe boli grave. Vedeta a lansat un apel către prietenii virtuali, prin care îi ruga să o ajute pe Sofia Maria să trăiască. 

Sofia Maria, de la naștere, suferă de Hipotonie Axială, Tulburare Globală de Dezvoltate, Epilepsie Focală, Tulburare de Deglutiție, Trahestoma, Hidrocefalie Obstructivă și Vetriculoscopie. Părinții fetiței sunt oameni modești și nu pot acoperi costurile pentru procedurile necesare.

Gina Pistol a publicat, pe contul ei de Instagram, povestea fetiței. Cine vrea să doneze pentru Sofia Maria, o poate face aici, pe numele Bucur Gheorghe Laurențiu:

CONT RON: RO81PIRB42621B9755001000CONT EURO: RO85BRDE300SV84658783000SWIFT: BRDEROBU

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel